Japanese Restaurant by Carlo Berarducci Architecture

Carlo Berarducci Architecture Demonstrates The Zen Sushi Japanese Restaurant

Carlo Berarducci Architecture, the thinktank behind the award winning work Carlo Berarducci Architecture's Zen Sushi Japanese restaurant explains, The project is inspired by the walkways in the forest bordered by the succession of hundreds of matt black and glossy red-orange wooden portals, which lead to the temples of Fushimi Inari in Kyoto, of which reproduces colors and suggestions. The project is thought as a process, an "architectural promenade", rather than a simple decor of the interior. The space is thought as a succession of steps and changes of direction, rhythmed by the obsessive repetition of the vertical elements, that gradually reveals the space of the restaurant..

Japanese Restaurant by Carlo Berarducci Architecture Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=46594

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Art and Design homepage.

Design Agency
Copyright © 2010 - 2017 Art and Design - artdesignmagazine.net - All Articles